29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Започва кампанията за ранно записване във Великотърновския университет

podpis dokument.

Великотърновският университет „Св. св. Кирил и Методий“ отново ще проведе предварителна кандидатстудентска кампания за ранно записване.

„Кампанията „Рано Рани“ на Великотърновския университет започва от 1 декември“, съобщиха от висшето училище.

По акцията всеки кандидат-студент може да запази своето място в една предпочитана специалност с гаранция от университета за по-късно записване.

И през тази година запазването на място ще става с електронно подаване за заявление на адрес: http://zm.uni-vt.bg.

От запазване на място могат да се възползват всички кандидати, които са завършили средно образование или на които им предстои завършване на средно образование през тази година.

На кандидатите, които вече имат диплома за средно образование, университетът предоставя възможност още от 1 декември да се запишат в първи курс за идната академична година.

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!