26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

В Пещера: Премахват рекламни материали от кръговото до автогарата

pochistvane stulbove

Пещера. Служители на ОП „ЧПОИ“ започнаха премахването на залепени рекламни материали на фирми и граждани по уличните стълбове, видя репортер на Peshteraprim, Според наредбата за осигуряване и поддържане на обществен ред и чистота подобна волност се счита за нарушение. Въпреки това, забраната се нарушава масово, въпреки наличието на специализирани места за поставяне на подобни материали.

Това налага премахването им, както и пребоядисването на стълбовете за осветление по улиците на града. Акцията предвижда поетапно почистване, което струва излишни пари на данъкоплатеца. Санкционирането на нарушителите, обаче, е доста трудно, тъй като обикновено лепенето на рекламни материали се извършва през нощта. Ето защо хората, пренебрегващи въпросната забрана, не могат да бъдат хванати в момента на извършване на нарушението.

Снимка : peshteraprim

В същото време, продължава подмяна на плочи по тротоарите, както и облагородяване на междублоковите пространства в града. Ремонтни дейности се извършват на компрометирани пътни участъци като се подменя асфалтовата настилка на места, на които е имало ремонти от страна на водопреностното дружество в града.

Снимка : peshteraprim

Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!