20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков12:39, 25 ноември 20211min

Криминална хроника

police...

Пазарджик. Психично болен мъж е задържан за убийството на възрастния си баща, съобщиха от ОДМВР – Пазарджик. Разследването се води под надзора на Окръжната прокуратура в Пазарджик. Снощи в РУ-Пазарджик бил получен сигнал за намушкан с нож мъж в апартамент, намиращ се в областния град. Незабавно към мястото били изпратени дежурни автопатрули и криминалисти от полицейското управление, линейка на „Спешна помощ“. Пристигайки на мястото полицаите установили, че 54-годишен мъж от Пазарджик е нанесъл с нож прободни рани по тялото на 79-годишния си баща.

В резултат на това възрастният мъж е починал. Извършителят е задържан незабавно за срок от 24 часа и настанен в психиатрична болница. На местопроизшествието е извършен щателен оглед от дежурна група при РУ-Пазарджик в присъствието на съдебен лекар. Трупът е транспортиран за аутопсия в отделение по съдебна медицина при МБАЛ-Пазарджик. По случая е образувано досъдебно производството под надзора на Окръжната прокуратура в областния град.

Пазарджик. Дете и млад мъж са пострадали при пътни инциденти през изминалото денонощие. Първият от тях бил регистриран вчера по обед на кръстовище в центъра на Пазарджик.

67-годишна жена от пазарджишкото село Сарая била зад волана на лек автомобил „Нисан“.

Движейки се по улицата тя блъснала пресичащото пътното платно на пешеходна пътека 11-годишно момиче. В резултат на това детето е с фрактура на китката, но без опасност за живота. То е хоспитализирано в областната многопрофилна болница. Алкохолните проби са отрицателни. По случая се води досъдебно производство.

Пазарджик- Пловдив. Катастрофа станала около 16:30ч. на пътя Пазарджик-Пловдив.

65-годишен пазарджиклия се блъснал с „Фолксваген“ в „БМВ“, управлявано от 40-годишен негов съгражданин. В резултат на удара по-младият от двамата е настанен за лечение в МБАЛ-Пазарджик с фрактура на ходилото. Алкохолните проби на участниците в тях са отрицателни. По случая се води досъдебно производство.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!