10 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Скоро ! „Акорди” ще поеме своя път към вас

kniga

Пещера. Здравейте, приятели, с радост искам да ви съобщя, че на 6 декември 2021 г., новата ми книга „Акорди” ще поеме своя път към вас!„. Добрата новина споделя в социалната мрежа Георги Връбчев.

 

Георги Връбчев

Георги Връбчев е член на Съюза на българските писатели, пише както проза, така и поезия. Автор е на книгите :

„Някъде…там…никъде“ (2008)

„Заветът на викинга“ (2017)

„The legacy of the Viking“ (2017)

„Акорди“ (2021)

Роден в гр. София. Семеен, с две деца.

Снимка : Фейсбук
Споделям корицата на сборника, а изцяло новата уебстраница на книгата, с новини, подробности и възможност на предварителна поръчка очаквайте СЪВСЕМ скоро!„, допълва информацията Жоро, както свойски го наричат неговите съграждани от Пещера.
Сборникът „Акорди“ е композиция от житейски акорди с либрето, странстващо в световете на трепет и изпитания, филосовски енигми, страст, предателства и стилно напомняне, че понякога животът е рокендрол и точно тогава е хубав.
Ще срещнете момиче, което се бори с живота, въоръжена само със своето виолончело и воля за свобода, софийски мускетар, пренебрегнал себе си, за да спаси девойката в навечерието на Коледа, адвокат-мечтател в странен, трескав делник на Пловдив, ще си припомните, че в събота вечер е нормално човек да бъде съблазнен, ще срещнете природата и хората. Любовта като трепет, като страдание, като чудовищна лудост, Тъгата, която може да ти вдйхне надежда и Свобода, за която и най-тежките окови са безсилни.
Истории за нещата от живота, истории за пътя. Пътят напред, пътят назад, пътят към себе си. Жени и мъже в приключение на живота. Някои успяват, други не, трети… зависи от гледната точка.
Съвременна проза, деликатна и сурова, поетична и динамична, разноцветна като самия живот.
„Коледа“, „Стела“, „Песента на глухара“,и „Тъгата“ са с награди от Италия и Израел.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!