02 юни 2023
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

13 билборда ще ни покажат Пещера от миналото

1

Пещера. 13 билборда монтирани на различни места в града вече са напълно обновени и пригодени да ни разкажат в снимки миналото на Пещера. Идеята за новата визия на таблата е на кмета Йордан Младенов. Конструкциите са „наследство“ от оперативни програми осъществени по проекти за ремонт на улици, паркове и детски площадки. Снимковият материал е част от проведена изложба по повод 50-годишнината на Музея в Пещера.

Избрани са най-значимите изгледи от обществени места в стара Пещера, които ще помогнат местните жители и гостите на града да се пренесат в далечни времена и да видят как е изглеждало населеното място. Изпълнител на поставената от Младенов задача е пещерската  фирма „Принт-Дачев“, която обещава качество и трайност на снимките.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!