20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков7:25, 17 ноември 20211min

Криминална хроника

arest

Ракитово. Млад мъж извършил вандалска проява в жилището на баба си е задържан от ракитовски полицаи. Снощи в РУ-Велинград бил получен сигнал за скандал последван с вандалска проява в Ракитово. На място незабавно бил изпратен автопатрул на местния полицейски участък.

Униформените установили, че след употреба на алкохол 18-годишен тийнейджър за пореден път се спречкал с 61-годишната си баба. След това с помощта на твърд предмет унищожил или повредил голяма част от имуществото и обзавеждането в нейния дом. Младежът е задържан в ареста за срок от 24 часа, на мястото е извършен оглед, а по случая се води досъдебно производство.

Септември. Септемврийски полицаи задържаха мъж опитал се да избегне полицейска проверка, като се представи за военнослужещ. Случката се разиграла снощи на една от централните улици в Белово.

Автопатрул при полицейското управление в Септември спрял за проверка лек автомобил „Фолксваген“. Оказало се, че зад волана бил 33-годишен столичанин, който се представил на полицаите за военнослужещ. За по-голяма достоверност той бил облякъл униформена риза с отличителни знаци на Българската армия.

Полицаите обаче бързо се усъмнили в думите му и след кратка проверка установили, че шофьорът не е военнослужещ. Той се опитал да заблуди органите на реда, като явно целта му била да избегне проверка.

Издаден му е талон за кръвна проба и е задържан за срок от 24 часа в ареста на полицейското управление в Септември.

Спрямо него е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.274а от Наказателния кодекс.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!