25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

В областта : 600 служители на МВР пазят изборите

vot

Пещера- Пазарджик. В спокойна обстановка започна изборния ден на територията на област Пазарджик, съобщиха от Пресцентъра на ОДМВР. Тази сутрин всички изборни секции бяха предадени от охраняващите ги служители от МВР на секционните избирателни комисии.

Над 600 човека от структурите на вътрешното министерство в региона са ангажирани в охраната на изборния процес в местата за гласуване и изборните секции, съпровождането на изборните материали и машини за гласуване, проверка на сигнали, за спазването на обществения ред, осигуряване на пожарната безопасност и защитата на населението.

Сектор „Български документи за самоличност“ при ОДМВР-Пазарджик и звената в районните управления в Септември, Пещера, Панагюрище и Велинград ще съдействат на българските граждани, които не притежават валидни документи за самоличност, да упражнят правото си на глас в деня на изборите.

Служителите ще работят на 14 ноември /неделя/ 2021 г. от 08.30 до 19.30 часа, а гражданите могат да подават искания за удостоверения до 19.00 часа.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!