19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Гюкчен ни изправи на нокти: Обяви докога ще ни мори вирусът

gadatel
Илиана Чаушева, по-известна като Гюкчен, е родена в град Пещера

Пещера-София. Ясновидката е потомствена лечителка към този момент седмо потомство , психолог, експерт по обичайни системи за лекуване с детайли на енергоинформатика. В началото на всяка година тя прави безпогрешна прогноза за идните 12 месеца както в народен, по този начин и в интернационален проект.

Снимка : NOVA

Тя разкрива, че от началото на пандемията от ковид хората са почнали още по-често да я търсят. Въпросите, които най-често й задавали, били свързани с това наистина ли ще загубят работата си и ще останат ли здрави.

Особено тези, които са в областта на ресторантьорството и туризма, бяха най-притеснени и питаха ще фалират ли бизнесите им “, разкрива Гюкчен, представена от retro.bg. Нейното схващане за появата на Ковид-19 се различава от това на част от колегите й, които смятат , че вирусът се е появил, с цел да накаже човечеството, което руши планетата си.

Според Гюкчен той е изкуствено основан и целта му е да оправдае по някакъв способ глобалната икономическа рецесия , която е била планувана да настъпи тъкмо през 2020 година.

Вирусът няма да си тръгне до няколко месеца. Това са пълни нелепости . Ще остане още 3-4 години и ще би трябвало да се научим, да свикнем да живеем с него “, категорична е ясновидката.

Още в края на предходната година Гюкчен планува , че през март, когато в действителност коронавирусът дойде в България, над страната ни ще има тежки трептения , които ще ни донесат съществени казуси .

През 2021 година ще има офанзиви по нашите банки, само че се надявам да не стигаме до огромен провал “, прогнозира още тя. Илиана Чаушева е измежду най-посещаваните от звезди и политици гадатели у нас, а някои от най-фрапиращите й пророчества към този момент са се сбъднали.

Припомняме, че тя беше единствената врачка , която сподели , че Великобритания ще излезе от Европейски съюз още през 2016 година и позна.

Освен това видя атентата на бургаското летище и обединяването на Балканите.

 

 

Източник : / https://novini247.com


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!