18 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Криминална хроника

policeman

Велинград. Шофьор от Велинград е задържан от местни полицаи заради агресивно поведение, с което попречил на органите на реда да изпълнят задълженията си по служба. Случката се разиграла снощи около 23.30ч. на улица във Велинград. Полицейски автоатрул подал със светлинната и звукова уредба на служебния автомобил сигнал на преминаващ с лека кола водач да спре.

Мъжът, който бил зад волана на „Фолксваген“ демонстративно отказал да се подчини и дори настъпил газта. Малко по-късно свил в съседна улица, но униформените го настигнали. Станало ясно, че това е 40-годишен мъж от курорта. Въпреки издаденото разпореждане той категорично отказал да предостави документите си за самоличност, както и да бъде тестван с техническо средство.

Освен това започнал да се държи агресивно спряло двамата униформени и дори ги заплашил със саморазправа. Полицаите действали бързо и белезниците се оказали на ръцете на агресивния шофьор.

Той е задържан в ареста за срок от 24 часа, а спрямо него е образувано досъдебно производство.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!