16 юни 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Доставиха в Пазарджик бюлетините за предстоящите избори на 14 ноември

oblastna uprava pazardzhik
Общият им брой за произвеждането на двата избора в област Пазарджик е 482 000

Пазарджик. Бюлетините за изборите за президент и вицепрезидент и за народни представители на 14 ноември бяха доставени днес пред Областна администрация Пазарджик.

Упълномощени представители на Областния управител и на РИК Пазарджик, получиха бюлетините от печатницата в гр. София.

При засилена полицейска охрана те бяха транспортирани до Областна администрация Пазарджик и ще бъдат предадени  по график на общинските администрации с ескорт от МВР.

Гласуването с бюлетини ще се осъществи в секциите с до 300 избиратели. В останалите секции гласуването ще бъде с машини.

Заедно с бюлетините бяха получени и 15 позиции материали – протоколи, пликове за запечатване на протоколите на СИК, отличителни знаци на членовете на СИК и други изборни книжа, които ще бъдат разпределени на 12-те общини в областта.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!