04 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Локо (Пд) унизи ЦСКА София

futbol

Отборът на Локомотив (Пловдив) победи този на ЦСКА София с 3:1 като гост среща от 13-ия кръг нa първа професионална футболна лига и нанесе първа загуба на „червените“ в първенството.

ЦСКА София остава на втората позиция в класирането, лидер е Лудогорец, докато Локомотив (Пловдив) е седми със 17 точки. ЦСКА София и Локомотив (Пд) са съперници и в 1/4-финалите за Купата на България в началото на март догодина.

Първото полувреме не предложи много опасни моменти пред двамата вратари, а най-чистото положение пропиля Яник Вилдсхут от ЦСКА в 37-ата минута.

 

Локомотив (Пловдив) шокира „армейците“ през втората част с три гола за 17 минути, които бяха дело на Георги Минчев. Нападателят се разписа в 49-ата минута с глава, шест минути по-късно се възползва от грешка на Тибо Вион, а в 66-ата минута оформи хеттрика си след нов гол с глава.

До края играта се накъса и головите положения липсваха за сметка на жълтите картони. Локо (Пловдив) се бранеше организирано, а „червените“ така и не стигнаха до нищо по-опасно.

Минути преди края индивидуален проблясък на Георги Йомов позволи на Йоан Баи да намали резултата до крайното 1:3.

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!