03 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Димитров не успя да надвие Циципас

grigor dimitrov

Григор Димитров загуби драматично с 6:7(6), 4:6 срещу световния №3 Стефанос Циципас в мач от първи кръг на турнира от сериите АТР 500 във Виена, съобщават от Gol.bg

Българинът изигра много солиден първи сет, в който надигра противника си, но не успя да се възползва от трите си точки за пробив. Двамата съперници стигнаха до тайбрек, в който Гришо имаше цели три сетбола, но гръцкият тенисист спечели пет поредни точки и затвори частта. Първата ни ракета постигна цели 85% успеваемост на първи сервис, срещу 76% за неговия опонент. Григор имаше предимство почти по всички останали показатели.

Във втория сет двамата вървяха рамо до рамо (Гришо изуми с 94% спечелени точки на първи сервис и предимство от 6:2 аса), но при 4:5 Димитров допусна слаб сервис гейм. Циципас получи два мачбола и реализира първия от тях. Големият проблем за българина се оказаха моментите, в които той трябваше да играе на втори сервис (една спечелена точка от шест разигравания).

Източник: https://www.dnes.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!