29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Търсят се Добри хора да помогнат на братчета-сирачета

pomosht

Ракитово. Кампания в помощ на две невръстни братчета, останали сираци, се организира в град Костандово, съобщи кметът на родопското градче Валентин Вигнев. В края на септември т.г. двете деца- Иван и Даниел Ивови Иманови, на 6 и 10 години останаха без майка и баща, след като родителите им издъхнаха след усложнения от Ковид-19 в болнично заведение.

От коварния вирус си отиде и дядото на децата и те останаха на грижите на баба си. Община Ракитово тогава обяви тридневен траур и поклонение заради смъртта на своя служител Иво Иманов, заемал длъжността инспектор по незаконно строителство и опазване на околната среда.

Трагедията заради починалите трима членове от семейството е огромна и трогна сърцата на много хора, които искат да помогнат на останалите без родители и подкрепа дечица.

Открити са банкови сметки на момчетата, по които могат да се превеждат пари в помощ на сирачетата.

Едната банкова сметка е BG08UBBS80022024883650 BIC UBBSBGSF на името на Иван Ивов Иманов
Другата е BG20UBBS80022024886150 BIC UBBSBGSF на името на Даниел Ивов Иманов

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!