18 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Вече може да превъртате резултатите в Google на телефона без прекъсване

google
Тази нова функция ще бъде достъпна най-напред в търсачката на Google на английски

Продължителното скролване през мобилното устройство може да превърне бързото търсенето в досадно преживяване.  Именно поради тази причина, Google са решили да направят скролването в своята търсачка безкрайно, когато използвате таблет или телефон. Липсата на отделни страници означава, че вече няма да чакате зареждането на следващия набор от резултати. Вместо това, те ще започнат да се появяват веднага щом достигнете края на сегашния набор.

Снимка: Shutterstock

Като начало, продължителното скролване ще позволи автоматичното зареждане на до 4 страници резултати, които да имате на разположение веднага. Ако не откриете това, което търсите, продължавайки скролването надолу ще заредите още 4 и т.н.

Именно продължителното скролване бе изтъкнато като едно от нововъведенията, които Google обяви за своята търсачка по-рано тази година.

 

 

Източник : / https://hicomm.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!