27 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Шофьор изостави камиона си с крадени дърва и избяга

kamion darva
В проверките се включват активно и представители на РДГ-Пазарджик

Велинград. Активните проверки за противодействие на нелегалния добив на дървесина на територията обслужвана от РУ-Велинград продължават.

Вчера следобед в район обслужван от Държавното ловно стопанство „Чепино“ намиращ се в землището на село Кръстава била извършена проверка от представители на РДГ-Пазарджик. Обект на инспекцията бил камион „Щаер“ превозващ 26 кубически метра маркирани дърва за огрев от бял бор. Оказало се обаче, че 40-годишният водач от белишкото село Краище превозвал дървесина, която е с 6 кубика повече от указаното количество в превозния билет.

По време на проверката водачът успял да избяга.

На място пристигнала и дежурна група от РУ-Велинград, която извършила оглед на местопроизшествието. Камионът и дървата са иззети, а избягалият шофьор се издирва. По случая е образувано досъдебно производство под надзора на Районната прокуратура в Пазарджик.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!