26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Хебър загуби първата си среща в Шампионска лига

hebur paz-k voleybol

Реваншът е на 14 октомври в зала „Васил Левски“

[dropcap]В[/dropcap]олейболистите на Хебър (Пазарджик) загубиха от испанския Гуагуас (Лас Палмас) с 0:3 гейма (21:25, 22:25, 21:25) в първия мач между двата тима от квалификационната фаза в Шампионската лига, който се игра в „Спортен комплекс Лас Палмас“.

Пазарджиклии ще трябва да търсят задължителна победа у дома с 3:0 или 3:1 за да може да докарат развоя до Златен гейм, успехът в който ще им позволи да продължи напред в турнира.

Старши-треньорът на тима Камило Плачи не можа да води тима в този двубой поради здравословен проблем. Играчите на Хебър бяха под ръководството на първия помощник-треньор Бланко Коста Мартин Естебан и другия помощник-треньор Дани Милушев.

Стартов състав на Хебър: Иван Станев, Брадли Гънтър, Пламен Шекедржиев, Якопопо Масари , Виктор Йосифов, Николай Къртев,  Тодор Саплапорв – либеро (Тодор Алексиев, Георги Георгиев). В първите два гейма развоя вървеше равностойно до средата, след което испанците се откъсваха в резултата. Предимството им бе в по-добра успеваемост в атака и доста по-малко непредизвикани грешки. В първата част, при 13:13 тимът на Гуагуас реализира пет поредни точки и поведе с 18:13. Преднината бе комфортна и бе запазена докрай. Във тротата сценаря се разви по идентичен начин и Гуагоас поведе с 2:0 гейма.

Треньорското ръководство потърси промяна чрез смени, като в игра влязоха опитният Тодор Алексиев , а като разпределител Георги Георгиев, но за съжаление и това не повлия положително.

В третата част имаше повече отпор от страна на Хебър, но до спечелване на гейм не се стигна. Домакините парираха всички опити за противодействие и затвориха мача с крайното 3:0.

 

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!