28 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Набират млади хора за работа в администрацията

Searching online jobs

Кандидатите трябва да са на възраст до 29 години и да са с висше образование, съобщават от Агенцията по заетостта

[dropcap]С[/dropcap]офия- Пещера. Дипломирани младежи могат да кандидатстват за работа в централни ведомства и техните поделения в страната по програмата „Старт на кариерата“.

Обявени са общо 1 918 работни места с продължителност на заетостта една година.

Обявените работни места в държавните институции са на територията на цялата страна, като за нашата област са предвидени места за работа във филиалите на Дирекция по труда в Пещера и Брацигово, както и в поземлената комисия в Батак.

Преобладаващо се търсят младежи, завършили право, икономически, финансови и счетоводни специалности, социални дейности, информатика и компютърни науки, строителство, геодезия и други, разясняват от Агенцията по заетостта.

Изисква се също така младежите да са регистрирани в Бюрото по труда като безработни или заети, търсещи работа, и да нямат трудов стаж по придобитата специалност от висшето образование.

Желаещите могат да подават своите документи за кандидатстване за работни места в цялата страна до 29 октомври, включително в Бюрото по труда, в което са регистрирани, или по електронен път чрез публикувания на сайта на Агенцията по заетостта формуляр.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!