19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Хебър излиза срещу съперник с 6 чужденци и национали на Испания

Volleyball

Волейболистите на Хебър (Пазарджик) излизат като гости срещу КВ Лас Палмас в първия мач между двата тима от квалификационната фаза на Шампионска лига

[dropcap]Д[/dropcap]вубоят е днес от 21:00 часа в „Спортен комплекс Лас Палмас“.

При дебюта си в най-престижния европейски турнир, родните предсатвители, водени от Камило Плачи, ще се изправят срещу класен съперник, който има цели 6 чужденци , както и национали на Испания.

Сред чуждестранните попълнения са разпределител, посрещач и централен блокировач от Бразилия, посрещач и диагонал от Куба, както и централен блокировач от САЩ.

През изминалия сезон Лас Палмас прави златен дубъл, като е носител на шампионската титла и вдига Купата на Испания. Само преди дни съперникът на Хебър спечели и трети трофей, като взе и Суперкупата на страната.

Домакините  определиха българския първенец Хебър (Пазарджик) като нов отбор в Шампионската лига, който обаче разполага с много класен състав.

„Смятам, че Хебър разполага с много силен отбор. Въпреки това ще се опитаме с помощта на нашите фенове, да се борим за успех, който ще ни позволи да имаме предимство. Да преминем за втория мач в България с възможности за  продължаване напред в Шампионската лига „, заяви старши треньорът Серхио Камареро.

„Ще се получи добър мач. Хебър има добър отбор, но ние също сме страхотен екип, тренираме добре и съм сигурен, че ще стане здрав мач. Публиката ще ни подкрепя. Така ще можем да постигнем резултат, който ще ни постави лице в лице с равенство, за да можем да преминем към следващата фаза в реванша в България“, заяви кубинецът Ядриан Ескобар.

От испанския клуб обявиха, че ще има публика в залата за важния мач. Те заявиха, че това е важно и ще разчитат на феновете за мощна подкрепа срещу Хебър, като ще се борят за победа на свой терен.

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!