28 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Изписаха Пеле от болницата

pele

Бразилската футболна легенда Пеле беше изписан след едномесечен болничен престой

[dropcap]Т[/dropcap]ой претърпя операция за отстранявате тумор на дебелото черво, но ще продължи да се подлага на химиотерапия, съобщи медицинският му екип.

80 -годишният Пеле паостъпи в болница „Алберт Айнщайн“ в Сао Паоло от 31 август, след като по време на рутинни тестове му откриха съмнително туморно образувание.

Пеле, който претърпя операция на 4 септември, е в стабилно състояние, казаха лекарите.

Болницата не даде повече подробности за химиотерапията на Пеле, която обикновено се използва при лечение на пациенти диагностицирани с рак.

„Толкова съм щастлив да се върна у дома“, каза Пеле в изявление във Facebook.

„Искам да благодаря на целия екип на болница „Алберт Айнщайн”, който направи престоя ми приятен с хуманното си много любезно отношение. Благодаря и на всички вас, които от далеч правите живота ми изпълнен с толкова много любов“, написа още Пеле.

 

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!