28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Иво Русев отбеляза 50 години на пазарджишка сцена. Младенов го поздрави

Ivo Rusev

[dropcap]П[/dropcap]азарджик-Пещера. Актьорът Иво Русев снощи отбеляза петдесет години на пазарджишката сцена, с премиерата на постановката „Сватбата на дребния буржоа“. Постановката се играе за втори път в историята на театъра, а Иво Русев е изпълнявал същата роля преди двадесет години.

След представлението зрителите и гостите разгледаха и авторската му изложба. По повод творческия юбилей на актьора, кметът на Община Пещера Йордан Младенов изпрати поздравителен адрес до юбиляра. Младенов получи официална покана за присъствие на празника на Русев.

Ето какво написа Йордан Младенов :

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН РУСЕВ,

Приемете моите найискрени поздравления по повод 50 годишнината от началото на творческата Ви кариера.

През тези години доказахте своя професионализъм на колегите си, на публиката и зрителите. Днес сте ценен и доказан като личност с активна гражданска позиция. Вашата отдаденост в киното и театъра може да служи за пример и подражание за трудолюбие, дисциплина и коректност.

Чест за жителите на нашата област е, че свързахте творческия си път с Пазарджишкия театър. На творческото Ви дълголетие се радват поколения българи. Няма да сгреша ако кажа, че сте еталон за следващите поколения в театралната гилдия.

Горд съм, че тази вечер съм част от този празник. Празник, който е полет на духа.

ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ!

 

 

 ЙОРДАН МЛАДЕНОВ

Кмет на община Пещера

30.09.2021г.

гр. Пещера


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!