29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Йордан Кожухаров оглави РИК в нашата област

yordan kozhuharov

[dropcap]П[/dropcap]азарджик. ЦИК реши да назначи за председател на Районната избирателна комисия в Пазарджик Йордан Кожухаров, зам.-председатели  Петя Грозданова и Елена Попова, секретар Васвие Мехмедова и членове – Ростислав Венчев, Атанас Петров, Лъчезар Минев, Антони Върбев, Цветанка Христоскова – Гаджева, Христо Вълчев, Иванка Гатина, Али Чешмеджиев, Стойко Власев.

Решението с номер 597 е с днешна дата, съгласно законовите изисквания РИК – Пазарджик ще се състои от 13 члена.  До избора на ЦИК се стигна след като не бе постигнат консунсус по време на консултациите на политическите партии, по време на срещата при областния управител.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!