28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Ангиограф марка Сименс ще гарантира безопасно изследване на пациентите със сърдечни заболявания

angiograf

За неговото закупуване Министерството на здравеопазването отпусна 1 млн.лв.

[dropcap]П[/dropcap]азарджик. Нов, модерен ангиограф вече работи в „МБАЛ-Пазарджик“ АД.

Отец Димитър Христев от църквата „Света Петка“ направи освещаване на новата придобивка. Той отслужи и водосвет за здраве на здравните специалисти от Кардиологично отделение и Отделението по образна диагностика на лечебното заведение.

Новият ангиограф е марка Сименс.

Системата „Artis one“ дава възможност за по-пълно и безопасно изследване на пациентите със сърдечни заболявания и увеличава възможностите на инвазивната диагностика на сърцето и кръвоносните съдове, както и за лечението им.

„Благодаря на Министерството на здравеопазването, което отпусна средства, за да помогне за закупуването на тази модерна апаратура. Всичко това го правим в интерес на пациентите. Честито на Кардиологично отделение. Надявам се, че ще помогнете на много хора, които се нуждаят от кардиологична помощ“, заяви изпълнителният директор на МБАЛ-Пазарджик
д-р Красимир Темнилов.

Началникът на Кардиологично отделение д-р Николай Андреев отправи благодарност към ръководството на МБАЛ-Пазарджик.
„Новият апарат дава значително по-голяма сигурност и по-голямо качество на нашата работа“, обясни д-р Андреев.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!