24 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Младенов открива учебната година в Иновативно основно училище „Св. Патриарх Евтимий“ в Пещера

ou sv patriarh evtimii

[dropcap]П[/dropcap]ещера. Кметът Йордан Младенов ще открие учебната година в Иновативно основно училище „Св. Патриарх Евтимий“ в Пещера, съобщиха от пресцентъра на Община Пещера. В 9:00 часа градоначалникът ще вземе участие в тържественото откриване на новата учебна година, след което ще разговаря с педагогическия екип на училището, се посочва в съобщението.

По същото време зам.-кметът Елена Рядкова ще бъде гост на откриването на новата учебна година в ОУ „Л. Каравелов“. Галя Стоянова- секретар на Община Пещера ще присъства на откриването на учебната година в НУ “ Михаил Куманов“.

 Училищата и детските градини в Пещера са готови да посрещнат своите възпитаници за настоящата учебна година.  За първи път училищния праг ще прекрачат 118 първокласници. Всеки един от тях ще получи като подарък книжка с български народни приказки, с лично послание от Кмета на Община Пещера . В 7 -те общински училища ремонтите са приключили. Няма недостиг на учители и помощник възпитатели.

Откриването на учебната година ще премине при спазване на задължителните и препоръчителните мерки от Насоките за обучение и действия в условията на извънредна епидемична обстановка в училищата.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!