28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Даниел Попов и Ангел Башкехайов ще стартират в рали “Борско-Браничевски”

rali bashkehayov

Башкехайов : Нямам търпение да започваме

[dropcap]П[/dropcap]ещера. Екипажът на Jasen Popov Racing Даниел Попов/Ангел Башкехайов с Peugeot 208 Rally 4 ще стартира в сръбското рали “Борско-Браничевски”.

Това ще е първия старт за двамата, след тежкия инцидент претърпян в първата отсечка на 40-то издание на рали “Сливен”, което се проведе преди 2 месеца.

Снимка : личен архив

За сръбското рали участие са заявили 28 екипажа, а най-многобройния клас е RC4, в който ще се състезават и двамата българи. Състезанието е с обща дистанция от 563км., като 150 от тях са състезателни. Организаторите са предвидили 13 специални етапа, които ще бъдат разделени в три дни.

“Отсечките са много разнообразни и различни от тези в България. Това много ме радва, тъй като ще бъде нещо различно за нас, нов опит. Формата на състезанието е малко по-нестандартен от обичайното, наподобява състезание от края на 90-те с много на брой къси отсечки между няколко града с постоянно местещ се сервиз. Ще бъде интересно и трудно”, сподели Попов преди началото на състезанието.

Снимка : личен архив

“Много съм щастлив, че след инцидента, най-накрая частите за колата дойдоха и ще можем отново да се състезаваме. Ралито е чисто ново за всички. Това е първото ни рали зад граница с Дани от 2018 г., когато карахме Опел купата и се радвам много, че имаме възможност да се състезаваме тук. Домакините ни посрещат изключително топло, традиционно ралитата в Сърбия имат страхотна атмосфера и нямам търпение да започваме”, допълни навигатора Башкехайов.

Състезанието започва в петък с етапа Kučajna 1, като първия автомобил ще стартира в 16:30ч.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!