20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Подписка в Пазарджик за справедливо наказание на полицая, убил дете

hora

[dropcap]П[/dropcap]азарджик.

В Пазарджик и още две населени места днес организират подписка с искане за справедливо наказание на полицая, който преди седмица уби дете на пешеходна пътека в центъра на село Братаница със служебния си автомобил. Ден след инцидента 43-годишният Владимир Панайотов от Дирекция „Борба с организираната престъпност“ бе пуснат под гаранция от 5 хиляди лева.

Оттогава по случая няма информация. Подписката на местните жители ще бъде изпратена до Главната прокуратура и до окръжния прокурор на Пазарджик.

„Всичко се потулва. Искаме да знаем дали ще го осъдят този човек, дали ще го задържат. Справедливостта се бави някъде по пътя“, коментира пред БНР Калофер Калоферов, чичо на убитата Моника.

В селото твърдят, че все още никой не е търсил свидетелите на инцидента.

„Доста е странно, защото ама доста свидетели, които искат да дадат показания. Свидетелите са доста. Няма кой да ги потърси да дадат показания“, подчертава Калоферов.

Близките на Моника питат „дали този човек все още е на служба, ще поеме ли отговорност за случката“.

Подписката стартира на две от емблематичните места в Пазарджик в 10 часа. Тя ще бъде активна още в Братаница и Ветрен дол, като се очаква да се включат и други населени места в региона.

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!