28 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Константин Маршавелов ще вземе участие на “Писта Русе”

marshavelov pista ruse

За състезанието са подадени 48 заявки

[dropcap]Ш[/dropcap]ампионът в последните четири сезона в серия “макси” Константин Маршавелов (Mitsubishi Lancer Evo X) ще вземе участие в предстоящия трети кръг от националния шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут и писта, който ще се проведе в Русе през този уикенд. През миналата година крайдунавското състезание не се състоя, а през тази година не влизаше в спортния календар.

За състезанието са подадени 48 заявки, като за серия “макси” те са 7. И в това състезание отборът на пловдивския клуб “КА-2 Рейсинг Тийм” ще бъде представен от трима състезатели, освен Константин Маршавелов, участие ще вземат Камен Василев и Венцислав Станев.

В двата проведени кръга до момента на “Писта Бургас” и “Писта Енеос”, Маршавелов записа в актива си едно второ място и едно отпадане.

„За състезанието в Русе сме подготвени, както технически, така и физически. До този момент нямахме много късмет в шампионата, каза Маршавелов. – Разлятото масло на пистата в Бургас и дефектирала част на писта Енеос ни попречиха за по-добро представяне. Надявам се от тук на сетне да нямаме проблеми“, допълни шесткратният национален шампион.

Квалификациите за място стартират в събота от 13:00ч., а състезанията в отделните серии са в неделя, като официалното откриване на състезанието ще започне в 09:20ч., а старта на първата серия е предвиден за 10:00ч.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!