29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Камен Василев е сред участниците на “Писта Русе”

kamen vasilev pista ruse

Този уикенд в Русе ще се проведе третият кръг от националният шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут и писта

[dropcap]С[/dropcap]ред 48-те заявени участници е и пилотът на “КА-2 Рейсинг Тийм” Камен Василев. Той ще е един от 7-те участници в серия “макси”, която е най-очаквана в програмата на русенското състезание.

Камен Василев записа само едно четвърто място през този сезон, това стана в първото състезание на “Писта Бургас”, във втория кръг, той не успя да стартира в надпреварата, след като получи проблеми в електрониката на своето Mitsubishi Lancer Evo X. През 2018, Василев записва първата си и единствена победа до сега, именно на трасето в Русе.

„Напълно готови сме за предстоящото състезание, сподели Василев. – Направихме доста сериозна подготовка преди него. Нямам конкретни очаквания и цели в това състезание.“

Квалификациите за място стартират в събота от 13:00ч., а състезанията в отделните серии са в неделя, като официалното откриване на състезанието ще започне в 09:20ч., а старта на първата серия е предвиден за 10:00ч.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!