16 юни 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Риба, месо, колбаси и сирене с изтекъл срок на годност откри спецакция в Пазарджишко

sklad

Акцията е проведена съвместно с ОДБХ, Инспекцията по труда и НАП

[dropcap]П[/dropcap]азарджик. Близо 1 330 кг неправилно съхранявана риба и над 820 кг месо, колбаси и сирене с изтекъл срок на годност са открити при специализирана полицейска операция в Пазарджишко, съобщават от пресцентъра на МВР.

Нарушенията са констатирани в дейността на фирма, управлявана от италиански гражданин, която стопанисва складове и търговски обекти в Пазарджик и региона. Извършени са проверки на помещения и търговски обекти.

Оказало се, че фирмата ползва един от складовете си без необходимите строителни книжа.

 

Открити са и пропуски в безопасността на обектите и оборудването със средства за пожарогасене. За всички констатирани нарушения са съставени актове. Откритите месо, колбаси и сирене ще бъдат унищожени.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!