11 декември 2023
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Възход за децата и учениците от ЦПЛР-ОДК Пещера

ODK

[dropcap]П[/dropcap]ещера.  Въпреки пандемичните условия и обучението от разстояние в електронна среда, което се оказа предизвикателство за педагозите в сферата на изкуството, децата и учениците от Център за личностно развитие-Общински детски комплекс /ЦПЛР-ОДК/ и техните ръководители успяха да реализират дейностите, заложени в учебния план за 2020-2021г.

497 младежи на възраст от 5 до 18 години разпределени в 38 групи- постоянно действащи през учебната година, и 18 групи в детските градини в Пещера, разпределени в направление „Изкуство“ успяха да наложат всеобщо добро отношение към своята дейност.

През месец юни 2021г. предстоят различни изяви, които отново ще се превърнат в поле за изява на младите таланти. На 1 юни всички групи от детските градини ще изнесат концерт за гражданите и гостите на града. Предстои участие във фолклорен конкурс „Широка лъка пее, свири и танцува“. Намеренията на ръководството на ЦПЛР- ОДК са за отлично представяне на колективите в националните състезания по спортни танци във Велинград и националните турнири по спортне танци в Казанлък и Чирпан. Предвидени са участия в национален конкурс за музикално, танцово и изобразително изкуство „Орфееви таланти“ -Пловдив 2021г., както и в национален детски фолклорен конкурс „Орфеево изворче“, който е традиционен и се провежда в Стара Загора.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!