29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Българки са шампион за сезона в Световната купа по художествена гимнастика

gimnastik

Българките завоюваха трите големите световни купи

[dropcap]А[/dropcap]нсамбълът на България в състав Симона Дянкова, Лаура Траатс, Стефани Кирякова, Мадлен Радуканова и Ерика Зафирова е шампион за сезона в Световната купа по художествена гимнастика. Българките завоюваха трите големите световни купи, както за многобоя, така и за съчетанията с пет топки, и 3 обръча и 2 чифта бухалки.

Общо през сезона се провеждат четири кръга от Световната купа – в София, Ташкент, Баку и Пезаро и накрая според спечелените точки се прави генерално класиране. Световните и европейски първенства, както и веригата Гран при са абсолютно различни състезания от Световната купа.

Момичетата на старши треньора Весела Димитрова и на помощник-треньора Михаела Маевска бяха безапелационно най-добри в рамките на целия сезон.

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!