26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Предстои редовно заседание на Общински съвет-Пещера

obshtinski savet

[dropcap]П[/dropcap]ещера. Председателят на Общински съвет – Пещера свиква  двадесет и четвърто редовно заседание на Общински съвет, което ще се проведе на 27. 05. 2021 г. / четвъртък / от  14:00 часа в  залата на Общинския съвет с проект за

ДНЕВЕН РЕД :

  1. Информация за дейността на Общинските клубове: на пенсионерите, диабетиците, инвалидите.
  2. Информация за дейността на Центъра за подкрепа на личностно развитие – Общински детски комплекс гр. Пещера за периода 01.10.2020г. до месец май 2021г.
  3. Бракуване на транспортни средства и автомобили.
  4. Провеждане на публични търгове с явно наддаване за отдаване под наем на земеделски земи.
  5. Одобряване на Споразумение  за партньорство между Община Пещера и Сдружение „Платформа АГОРА – Активни Граждански Общности за Развитие и Алтернатива“ във връзка с изпълнение на дейностите по проект „Общински фондове за местни инициативи: устойчив модел за подкрепа на активните общности“, изпълняван от Сдружение „Платформа АГОРА.
  6. Изменение и допълнение на Решение №218/04.03.2021г. на Общински съвет- Пещера в Приложение № 12 „Списък на пътуващите“.
  7. Определяне размер на допълнително трудово възнаграждение за придобит трудов стаж и професионален опит и средства за социално-битово и културно обслужване в ДЦДМУ, ДЦПУ, ЦНСТ, делигирани от държавата дейности в Община Пещера.
  8. Питания.

Д-Р НИКОЛАЙ ПЕНЕВ

Председател на Общински съвет-Пещера


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!