19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Изпълнено : Пътен участък от ул. „Хаджи Димитър“ е чисто нов

ul. "Hadzhi Dimitar"

Пътният участък по ул. Хаджи Димитър“, който свързва два квартала на Пещера е готов

[dropcap]П[/dropcap]ещера. Ремонтните дейности извърши ОП “ЧПОИ” със собствени средства и материали. Уличното платно е павирано, изградени са нови бетонни тротоарни площи. Монтирани са нови отводнителни шахти за дъждовна вода.

Снимка архив peshteraprim

Ремонтните дейности започнаха на 2 април и вече са финализирани. Осъществяването на този ремонт е част от ангажиментите, които кметът на общината Йордан Младенов е поел в предизборната си  програма към пещерци.

Собствениците на имоти по протежение на  улицата коментираха, че с нетърпение са очаквали този ремонт. Те изказаха благодарност към Младенов за решението на администрацията му да благоустроява подобни места, които към момента не са удобни за живот в съвременни условия.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!