29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков7:47, 12 май 20211min

WhatsApp ще спре да работи, ако не приемете новите правила на услугата

WhatsApp

На 15 май влизат в сила новите условия за ползване на WhatsApp, като потребителите, които не ги приемат, постепенно ще загубят достъп до платформата

[dropcap]К[/dropcap]омпанията беше подложена на критики заради изпратените известия на потребителите, които подсказваха, че предстои промяна в данните, които се споделят с Facebook.

Впоследствие беше публикувана информация, че персоналните съобщения са криптирани и ще останат такива и нито тя, нито Facebook могат да видят съдържанието им.

Междувременно от WhatsApp обявиха, че няма да изтриват или деактивират акаунтите на потребителите, които не искат да споделят информацията си с Facebook. Вместо това прогресивно ще бъде ограничавана функционалността за тези потребители, докато те приемат новите условия.

Първоначално ще бъдат изпращани известия, които приканват към приемането на политиките за поверителност. След това ще бъде ограничен достъпът до списъка с чатове, като ще можете да пишете или да се обаждате на даден потребител само ако той ви потърси. Няколко седмици по-късно няма и да получавате съобщения и обаждания.

 

 

Източник : / https://mobilebulgaria.com


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!