29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Пещера с 28 заявени екипажа за първия за сезона рали спринт

rali

Организаторите от АСК “Пещера” са определили същинската част от състезанието за неделя

[dropcap]П[/dropcap]ещера. Снощи стана ясен броя на екипажите заявили участие в първия за сезона рали спринт. За състезанието в Пещера има подадени 28 заявки за участие в първия кръг от националния шампионат по рали спринт.

Сред заявените участници са шампионът в дисциплината за последните две години – Мирослав Ангелов с навигатор Георги Гаджев с тяхната Skoda Fabia R5 Evo. В Пещера ще се появи и младият пилот от Панагюрище Денис Станчовски, до него на дясната седалка на тяхното Peugeot 208 R2 ще седне Явор Брънков. Двукратната европейска шампионка Екатерина Стратиева, заедно с навигатора си Георги Аврамов също са сред заявените за участие.

Опознаването на двата скоростни етапа “Пещера” и “Св.Константин” ще бъде в събота, след което на състезателите им престои технически и административен преглед при спортните комисари. В 18:00ч на площад “България” в Пещера ще бъде даден и церемониалния старт на Рали спринт “Пещера” 2021.

Състезанието се организира благодарение на изключителната подкрепа от страна на Община Пещера и кмета Йордан Младенов, както и на фирма „Биовет” с изпълнителен директор Ангел Желязков.

За осъществяването на първия пещерски рали спринт помогнаха Елиткар, Гудекс АД, Грибаш, Bari Shoes, Матраци Симеонов и Пасат Антени ООД.

Организаторите от АСК “Пещера” са определили същинската част от състезанието за неделя, когато екипажите ще преминат по два пъти по състезателните отсечки. Първият победител в рали спринт “Пещера” ще стане ясен след 48,32 състезателни километра.

Имената на участниците и екипажите можете да видите тук.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!