19 октомври 2021
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

12 март е Световният ден срещу цензурата в интернет
Снимка : pixabay

net

[dropcap]Т[/dropcap]ой се отбелязва от 2008 г. по предложение на неправителствени организации, сред които “Репортери без граници“ и “Амнести Интернешънъл“.

Символът е мишка и скъсана верига. Посланието е, че всяка цензура в свободното виртуално пространство е неприемлива и всеки има право на свободата да чете и публикува мнението си.

Целта на деня срещу цензурата в интернет е да се обърне внимание на нарушаването на свободата в мрежата. Редовно се обявява списък с „враговете на интернет“, в който се включват страни със силна цензура. След разкритията на Едуард Сноудън миналата година в списъка попаднаха и американската Агенция за национална сигурност и британската разузнавателна служба GCHQ.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия