19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

В областта : Преустановяват се присъствените занятия за учениците от 5 до 12 клас

dokument

Пазарджик- Пещера. След заседанието на Областния кризисен щаб за борба с COVID-19 бяха оповестени допълнителните мерки за ограничаване разпространението на вируса. Директорът на РЗИ-Пазарджик д-р  Фани Петрова съобщи, че се преустановяват присъствените учебни занятия за учениците от 5 до 12 клас, считано от 15 март до 26 март 2021 г.

Дава се възможност на кметовете да направят предложение за издаване на заповед от страна на министъра на образованието, децата  предучилищна възраст да отсъстват  по желание на родителите, след като за това бъдат уведомени директорите на детските учебни заведения.

Собствениците на търговски вериги е необходимо да създадат пропускателен режим, да следят за спазването на дистанция от 1,5 метра от страна на посетителите, да не допускат такива без маски и да извършват дезинфекция.

Собствениците на обекти – търговски, административни и други е необходимо да създадат организация и контрол за недопускане на повече от 1 човек на 3 кв. метра площ.

Спира се плановият прием в болниците, забраняват се посещенията на външни лица в заведенията, предоставящи социални услуги.

 

Източник : / https://pa1.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!