24 юни 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

С новата социална мрежа Clubhouse може да се окажете в една стая с Илон Мъск

clubhouse
[dropcap]Н[/dropcap]овият тип социална мрежа Clubhouseе подобна на подкаст, но се слуша на живо, а не на запис, и може да се водят разговори. За разлика от широко разпространените социални мрежи, тук няма снимки или статуси, всичко се базира на аудио, и то в реално време.

Това обясни пред Радио София дигиталният консултант Костадин Драганов.

Засега участието в Clubhouse е ограничено, но скоро ще може да се използва от всички притежатели на смартфон.

Поканеният да влезе в мрежата може да избере „стая“ с различни теми и участници.

Хората обичат да говорят по-скоро за бизнес – маркетинг, инвестиране, различни индустрии, отколкото за лежерни теми. Има модератори на срещата, има сцена и думата се дава на определени участници.

Предимството е, че можеш да имаш достъп до специалисти в специфични области, включително и мениджъри, предприемачи, „ютюбъри“, да слушаш и да се учиш, например. Засега социалната мрежа е най-популярна в САЩ, но и в Европа вече има много включили се.

Засега няма записани разговори, но създателите планират и това да се направи в бъдеще, допълни Костадин Драганов.

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!