18 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

170 пациенти са преминали през Спешно отделение на МБАЛ-Пазарджик

mbal pazardzik

Пазарджик. 170 пациенти са преминали през Спешно отделение на МБАЛ-Пазарджик през първите три дни на 2021г. От тях 60 са хоспитализирани. 21 от приетите в лечебното заведение са с Ковид пневмония, шестима с инсулт, шестима с бъбречни възпаления, а петима със сърдечни проблеми. Десет са постъпили за лечение заради различни травми и счупвания.

Прегледани са и пет момичета на възраст от 14 до 20г., които са пострадали при катастрофа. Пътният инцидент е станал около 16ч. на 1 януари на пътя за с. Огняново. 17-годишно момиче е прието в Хирургично отделение с травма на главата. На останалите 4 момичета, които са пътували в лекия автомобил, са направени необходимите прегледи и изследвания. Те са с повърхностни травми и са освободени за домашно лечение.35-годишен мъж от с. Црънча е потърсил спешна помощ заради избухнала в ръката му пиратка. Нараняванията по пръстите не са сериозни. Двама препили с алкохол са приети в болницата, както и двама преяли. Най-малкият пациент на Спешно отделение е било 4- месечно бебе  с пневмония То  е прегледано и настанено  за лечение в детско отделение.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!