19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Топ 10 на най-скъпите български футболисти, четирима са от Лудогорец

pari

Антон Недялков е най-скъпият български футболист, показва справка в авторитетната платформа Transfermarkt. Той е оценен на 3 милиона евро.

Веднага след него е съотборникът му в Лудогорец Кирил Десподов (2,5 млн. евро). Трети е Кристиян Малинов от белгийския Льовен (1,6 млн. евро).

Полузащитникът на „канарчетата“ Тодор Неделев струва 1,3 млн. евро и заема 9-ата позиция в класацията. Интересното е, че според портала цената му е спаднала с близо 1 милион само за една година. Любимецът на „жълто-черните“ привърженици, който на 7 февруари ще навърши 28 години, е бил оценен на 2,2 млн. евро на 2 февруари 2020 година и оттогава цената му се понижава.

По-нататък десетката допълват Ивелин Попов, Сисиньо, Пламен Илиев, Георги Костадинов, Божидар Краев, Тодор Неделев и Страхил Попов.

Прави впечатление, че на едва двама български състезатели в топ 10 цената се покачва. Това са Антон Недялков и десетият Страхил Попов, който струва 1,2 млн. евро.

 

Източник : / https://gong.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!