04 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Младежкото обединение в БСП- Пещера дари таблети на ученици

podaraci

Пещера. По инициатива на Младежкото обединение в БСП- Пещера с помощта на техни съмишленици и симпатизанти от града, бяха дарени 7 таблети за нуждите на деца, които не разполагат с необходимата техника за онлайн обучение.  Таблетите са марка „ Lenovo“, разполагат с операционна система, слотове за мемори карти и WI-FI.

Снимка: личен архив

Дарението прие Янка Костадинова- главен учител и представител на Основно училище „Свети Патриарх Евтимий“. Тя благодари за възможността да бъде облекчена работата на педагозите и децата. „Очакваме с нетърпение усмивките на техните лица, когато получат таблетите. Благодаря от тяхно име. Пожелавам на всички дарители весели и честити Коледни и Новогодишни празници!“, каза Янка Костадинова.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!