25 февруари 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Почина най-легендарния български диджеи – Ники Русиновски, известен като Supermax

supermax

Черните вести за българския шоубизнес и култура днес нямат край! Малко, след като се разбра за смъртта на Димо от P.I.F., социалните мрежи бяха заляти от жалейки и по повод неочакваната кончина на един от първите и най-легендарни български диджеи – Ники Русиновски, известен и като Supermax.

Ето какво написа в социалната мрежа неговият дългогодишен колега и приятел Васко Громков: „Днес загубих приятел и колега, с когото бяхме заедно цели 38 години. Карали сме се, спорили сме, но винаги сме започвали всичко отначало. Стотици партита, диско-маратони, репортажи, куизове …

Почти във всеки от последните ни разговори, Ники ме подготвяше за този ден. Убеждаваше ме, че направо е победил природата, след като е доживял до тези години с всичките му десетки заболявания. Когато се справи и с „короната“ преди няколко седмици и то след много тежка борба, мислех, че със запазените си философски доводи, окончателно е убедил „онази с косата“ да го остави на мира.

Сега ми е празно! 38 години djsupermax беше наоколо! Планирахме с часове различни проекти. Повечето от тях ни се получиха доста добре. Понякога не сме си говорили с месеци, но винаги възкръсвахме, за да опитаме нещо ново в диджейски или медиен план. Винаги … до днес!… Светъл път, Мистър DJ! Не беше никак скучно!“.

Ники Русиновски (вдясно) и Васко Громков в зората на своята кариера

Ники Русиновски (вдясно) и Васко Громков в зората на своята кариера

Снимка: Васко Громков

„Тази сутрин внезапно от нас си отиде един от най-добрите хора, които познавам – Ники Русиновски. В петък той направи голямото парти за рождения ми ден, в събота отново купонясвахме до зори… А сега го няма! Светъл път към звездите, приятелю!“, сподели Иван Богданов.

Освен практикуващ DJ, известен с това, че никога, при никакви обстоятелства и на никаква цена не пускаше чалга, Ники Русиновски беше Властелинът на wave-партитата, отдаден меломан, водещ и отговорен редактор в онлайн платформата за музика „Бинар“ на БНР, един от най-фините и ерудирани хора в шоубизнеса, описват го покрусени негови приятели.

 

Източник : / https://life.dir.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!