28 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Разкриха мини оранжерия за отглеждане и последваща обработка на канабис

kanabis paz-k

Пазарджик. Служители на сектор «Противодействие на криминалната престъпност» при ОДМВР-Пазарджик разкриха мини оранжерия за отглеждане и последваща обработка на канабис.

Реализацията е проведена вчера в хода на полицейска операция по противодействие на производството и разпространението на наркотици в областния град.

Екипи от сектора атакували апартамент, намиращ се на един от централните булеварди в Пазарджик. Негов обитател бил неизвестният на полицията И.П.-34 г. от областния град. Вътре полицаите открили помещение обособено за отглеждане на канабис. Имало уреди за контрол на влажността, на температурата, въздуховоди, аспиратори, лампи, торове, електронна везна.

Открито е едно растение в саксия с височина около 1.3 метра. В пликове с различни разфасовки криминалистите намерили и суха зелена маса от глави и съцветия с общо тегло около 393 грама.

Цялата открита дрога и оборудване са иззети, а И.П. е задържан за срок от 24 часа. Работата по случая продължава под наблюдението на прокуратурата, води се досъдебно производство.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!