23 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Крупни победи за Барселона и Манчестър Юнайтед (ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ)

futbol

Челси допусна гол за първи път, но продължи доминацията си в тазгодишното издание на Шампионската лига по футбол. Лондончаните се наложиха с 2:1 като гости на Рен и водят в група „Е“ с актив от десет точки, колкото обаче има и Севиля след четвъртия си мач. Днес андалусийците победиха Краснодар като гости със същия резултат.

Челси, който се намира в серия от шест поредни победи във всички турнири, поведе в 22-та минута с гол на Калъм Хъдсън-Одой. Той получи дълъг извеждащ пас от Мейсън Маунт и преодоля Алфред Гомис за 1:0. Рен изравни в 85-та минута с гол с глава на Серху Гюраси, но англичаните стигнаха до победата в началото на добавеното време с куриозно попадение. Удар на Тимо Вернер бе отбит и падащата от въздуха топка трябваше да кацне на главата на играч на домакините, но той бе надскочен от спринтиралия към мястото Олиовие Жиру. Французинът се разписа на родна почва и донесе победата за Челси.

Въпреки че спечели три мача с голова разлика 9:1, Челси все още не може да се зарадва на първото място. Севиля е равен по точки на втората позиция преди реванша между двата отбора.

Андалусийците стигнаха до още по-труден успех в Краснодар, след като Мунир Ел-Хадади вкара победния гол в петата минута на добавеното време. Първият удар на нападателя бе блокиран, но той поведе с гърди свободната топка и я изпрати в мрежата на руснаците с втория си удар.

Иначе Севиля поведе още в четвъртата минута с топовен шут на Иван Ракитич извън наказателното поле, а Вандерсон изравни в 56-ата минута.

РЕЗУЛТАТИТЕ

Пета група: Рен – Челси 1:2 и Краснодар – Севиля 1:2

Шеста група: Лацио – Зенит 3:1 и Борусия Дортмунд – Брюж 3:0

Седма група: Динамо Киев – Барселона 0:4 и Ювентус – Ференцварош 2:1

Осма група: Пари Сен Жермен – Лайпциг 1:0 и Манчестър Юнайтед – Истанбул Башакшехир 4:1

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!