29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков7:01, 19 ноември 20201min

Пореден мач без победа върна България в трета дивизия на Лигата на нациите

futbol

Нов мач без победа изпрати българския национален отбор обратно в третата дивизия на Лигата на нациите. Съставът, воден от Георги Дерменджиев, записа нулево равенство с Ирландия в последната си среща от втория сезон на турнира.

България остана в дъното в своята група с две точки – и двете дошли след равенства с ирландците, след само два вкарани гола в шестте мача. Уелс спечели с 3:1 срещу Финландия и зае първото място.

Дерменджиев беше изправен пред много проблеми заради куп отсъстващи основни футболисти, но същото важеше и за домакините.

Мачът предложи малко вълнуващи моменти, като завърши с едва един точен удар в някоя от двете врати и той беше на сметката на България. Двата отбора положиха усилия, но допускаха и много грешки. През първата част националите имаха предимство, но след почивката ролите се размениха.

Във втората минута Сисиньо проби отляво и подаде към Божидар Краев, чийто удар беше блокиран от защитник. В 32-ата Галин Иванов беше изведен отдясно срещу Рандолф, но не овладя добре.

Най-добрата възможност в мача дойде в средата на второто полувреме. Тогава Брейди удари греда след силен изстрел от разстояние. В 80-ата минута ирландците направиха нов пропуск , като Колинс и Найт не можаха да засекат топката след центриране на Хърихейн.

Източник : / https://www.dnevnik.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!