27 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков8:21, 18 август 20201min

Internet Explorer с последна година на поддръжка

microsoft

Microsoft обяви, че браузърът Internet Explorer влиза в своята последна година на поддръжка за пакета с приложения и услуги Microsoft 365. на 17-ти август 2021 г. Microsoft 365 ще прекрати поддръжката на Internet Explorer 11.

Това означава, че приложенията от пакета повече няма да бъдат обновявани за IE11 и постепенно ще започнат да работят по-зле и с ограничени възможности. Някои от тях изобщо няма да позволяват свързване през този браузър.

Вместо това потребителите ще трябва да използват Microsoft Edge или друг актуален към дадения момент браузър. Софтуерният гигант коментира, че IE11 се използва от 2013-та година, но тогава „онлайн средата“ е била много по-различна и не толкова сложна. „От тогава отворени стандарти и нови браузъри – като новия Microsoft Edge – позволяват по-добри и по-иновативни онлайн преживявания“, коментира Microsoft.

Компанията казва още, че поддръжката на IE11 за Microsoft Teams ще спре още на 30-ти ноември т.г. Потребителите на популярната платформа за видеочат ще трябва да преминат към друг браузър още тогава, ако вече не са го направили. През март 2021 г. Microsoft ще спре и поддръжката на оригиналния Edge, който тази година беше заменен с изцяло обновената му версия. Така Internet Explorer бавно, но сигурно отива в историята.

Източник : / https://www.vesti.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!