18 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков7:36, 27 юни 20201min

Прогноза за времето през юли

slunce

След бурните и дъждовни два месеца идва ред и на по-сухото време. Като цяло месецът ще е сух, слънчев и топъл. Няма да липсват съвсем дъждове, но няма да се излее и тази вода, която падна последните две седмици.

Почти целият месец се очертава сух, с изключение на няколко дни в средата, около 10 до 21 юли. Тогава са възможни превалявания и прегърмявания.  Като температури, стойностите им няма да се колебаят особено. Градусите ще са в интервала 22-31. Все пак това е месец юли и не е изключено да ни връхлетят и по-големи жеги, а живакът да мине 35-я градус.

Като цяло по-слънчево и стабилно ще е времето в първата половина на месеца. Леко влажно ще е в средата. Малко нестабилно се очертава да е в края. Така, че ако планирате отпуска и искате да я прекарате у нас, времето след 17 юли е точно за вас.

Източник: https://blitz.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!