20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков6:28, 30 април 20201min

Изтича срокът за подаване на данъчни декларации

nap

Срокът за подаване на данъчни декларации и плащане на данъка за довнасяне за физически лица изтича днес, припомнят от Националната агенция за приходите. Въпреки че заради извънредното положение срокът за корпоративния данък бе удължен до края на юни, физическите лица трябва да декларират доходите си от миналата година до края на този месец. Заради това в последните дни пред офисите на НАП имаше опашки.

За първи път от март данъчните декларации са предварително попълнени, но за да ги подадем по този начин, ни е необходим персонален идентификационен код. Ако предпочетем хартиен вариант, валидно ще е пощенското клеймо, ако е от най-късно от днес.

Еднократно корекция на данъчната декларация може да бъде направена до септември. За физическите лица срокът на деклариране и довнасяне на данъците не бе удължен заради пандемията.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!