02 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков11:45, 23 април 20201min

Мощен Rider с двуцилиндров двигател заменя косачите по парковете в Пещера

IMG_20200423_110655

Пещера. Служители на Общинско предприятие „Чистота и поддържане на общинската инфраструктура /ОП „ЧПОИ“/ продължават с пролетното почистване, косене и поддържане на парковете в града. Със специален робот се почиства дъното на езерото в централния парк, тревните площи се почистват и окосяват.

Нова двутактова високоманеврена машина за косене е най- новата придобивка в автопарка на предприятието. Мощния Rider с двуцилиндров двигател и 94 см Combi режещ блок, предлага първокласно BioClip® и задно изрязване на тревата. Подходящ е за неравни терени, с изключително висока ефективност, лекота на използване, превъзходна маневреност и наистина приятно каране. Благодарение на приставки като нож за сняг, ремарке, рейка за мъх и разпръсквач, машината може да поддържа парковите затревени площи през цялата година.

Започна изкърпването на проблемни асфалтови участъци по уличната мрежа в града.  Изкърпването на дупките, които се появиха по асфалтовата настилка в града, след големите снеговалежи се осъществява със студена асфалтова смес. Предстои цялостна реконструкция на засегнатите участъци от общинската пътна мрежа.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!