01 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков15:31, 13 април 20201min

Нова машина ще мие улиците в Пещера

IMG_20200413_143915 (1)

Пещера. Автопаркът на ОП “ ЧПОИ “ се попълни с мултифукционален автомобил. Машината е предназначена за почистване на улиците. Започва чистене и миене на улици в общината с модерното возило. Водата може да бъде изпръсквана под високо налягане от дюзи разположени в предната част, както и от странични приспособления, което увеличава полезната мощ. “ Започваме пълна дезинфекция на главните и второстепенни улици в общината. С натриев хипохлорит ще се третират обществени места, подстъпи към поликлиниката, полицията, пожарната, учебните и социални заведения. Целта на тази профилактика е намаляване на опасността от зараза с COVID-19″, каза кметът Йордан Младенов. Той коментира, че закупуването на автомобила е било належащо защото съществуващите две специализирани машини за миене са над 50-години и са силно амортизирани. “ Почистването на улиците ще продължава през целия летен сезон. Машината има опция за отпушване на канали, което увеличава нейната функционалност и възможности. Желанието ми е да се поддържа нужната хигиена на пътните платна, което е част от приоритетите ми за работа през мандат 2019-2023″, допълни Младенов.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!