03 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков11:50, 13 април 20201min

Започна пролетното почистване на града

kv izgrev peshtera

Пещера. Служители на ОП „ЧПОИ“ започнаха да извършват пролетно почистване. Поетапно ще се  почистват главните улици и уличната мрежа. Целта е да се почистят остатъците от инертните материали, разпръснати по улиците при снегопочистването. Изготвен е график по райони, допълниха от общинското предприятие. Храстите от кръговото са присадени на нови места в Пещера като така се облагородяват зелените площи на града. Пространството там ще бъде с изцяло нова визия, уверяват служителите. Същевременно в детските градини започва освежаване на дворовете. Ще бъде положена нова боя на уредите в игралните кътове, съобщи Величка Балканджиева – директор на ДГ „Иглика“. Предстои да бъдат засадени нови храсти и цветя в алеите.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!